Iz rada naših članica Iz rada naših članica

Svečano obilježena 90. godišnjica organiziranog planinarstva u Pakracu

Naše planinarsko društvo osnovano je 29. siječnja 1928., a ove godine obilježava 90 godina organiziranog planinarstva u Pakracu. Upravo ta velika obljetnica bila je povod održavanja svečane sjednice Skupštine Društva koja se održala u subotu, 27. siječnja u pakračkoj Gradskoj vijećnici.

Opširnije...

Planinarenje i planinarstvo

U srednjoj školi Isidora Kršnjavoga u Našicama prošli tjedan održano je predavanje pod nazivom "Planinarenje i planinarstvo" a gosti predavači bili su Franjo Matasić i Hrvoje Tržić, potpredsjednik i predjednik PD Krndija iz Našica.

Opširnije...

Retro izlet 2017. [FOTO]

Ove je godine dr. Schwarz okupio poveće društvo za posjet izletištu Jankovac te se na “vremenski vlak” prikačio još jedan putnički vagon, rekli bi, postajemo prava kompozicija.

Opširnije...

2. Osječki pješački put [FOTO]

Sve je spremno za doček hodača. Blaža se potrudila pa iz svog vrta donijela punu košaru jesenskih obilježja, tako da je štand na trgu A. Starčevića izgledao prekrasno.

Opširnije...

TPI 2017.

U nedjelju, 1. listopada našički planinari su zajedno s prijateljima prvi puta kod izletišta "Staklana" u organizaciji PD "Krndija" Našice obilježili tradicionalnu manifestaciju "TPI- Tragom prvog izleta našičkih planinara."

Opširnije...