Održana konstituirajuća sjednica organa upravljanja SP

U srijedu, 19. prosinca 2018. održana je konstituirajuća sjednica organa upravljanja udruge Slavonski planinari, izabranih na Skupštini SP 24. studenoga u Našicama.

Sjednica je održana u ugodnom ambijentu dvorca "Kutjevo" u Kutjevu. Na dnevnom redu je bio izbor nositelja individualnih funkcija, dogovor o načinu rada te neposrednim zadacima u narednom periodu.

U prisutnosti većine članova Upravnog odbora, Nadzornog odbora i Suda časti izabrani su nositelji funkcija unutar tih organa.

Tako je za dopredsjednika izabran Hrvoje Tržić iz PD Krndija Našice a za tajnika Otmar Tosenberger iz PD Đakovo. Predsjednica Nadzornog odbora je Nada Razumović iz HPD Vidim Kutjevo. Za predsjednika Suda časti ponovno je izabran Slavko Pokorny iz PD Petrov vrh Daruvar. Na veliku žalost, niti 24 sata nakon tog sastanka, zbio se neočekivani nesretni događaj koji je prekinuo Slavka u brojnim ovozemaljskim aktivnostima i dužnostima.

U privitku je zajednička fotografija sudionika, ujedno posljednje sjećanje na dragog i neprežaljenog prijatelja, našeg Slivu.

Otmar Tosenberger, foto Mario: Ripli