Lipanj u Lipiku

Poštovani prijatelji planinari i ljubitelji prirode s velikom radošću Vas pozivamo da nam se pridružite na 15. planinarskom pohodu "Lipanj u Lipiku" u nedjelju, 17. lipnja 2018. godine, te se upustite s nama u još jednu avanturu istraživanja tajni Psunja.

Ove godine pripremamo za Vas dvije ture, lakšu od 1 sat i 30 minuta, te težu od 4 sata hoda. Detalje o ovogodišnjem pohodu možete doznati na na Facebook profilu putem poveznice https://www.facebook.com/pdlipalipik/ i u FB događaju u kojem ćemo tijekom narednih mjesec dana objavljivati dodatne informacije putem poveznice https://www.facebook.com/events/2098094690469490/.

Između ostalog ove godine očekuje vas besplatna vožnja turističkim vlakićem od gradskog parka u Lipiku do polazišta tura i besplatni planinarski doručak, a nakon povratka u gradskom parku u Lipiku ručak i zabava nakon pohoda. Prijave većih skupina potrebno je javiti na broj mobitela +385 95 7787877 (Manuela) ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ukoliko planirate dvodnevni boravak za ovaj pohod s dolaskom u subotu, iznad Lipika na nadmorskoj visini od 655 m s pogledom na Lipik i Pakrac te do Medvednice nalazi se planinarski dom "Omanovac" koji raspolaže kapacitetom od 60-tak ležajeva. Ako zatrebate kontakt podatke za rezervaciju smještaja u domu, možete nam se obratiti e-mailom pa ćemo vam proslijediti broj od voditelja planinarskog doma.

uz planinarski pozdrav "Svi u planine" do sljedećeg susreta
Planinarsko društvo "Lipa" Lipik